Shqiperia

Projekti i plotë i “Rrugës së Arbrit”

Pas përzgjedhjes së kompanisë koncesionare “Gjoka Konstruksion” për ndërtimin e “Rrugës së Arbrit”, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë po negocion kontratën dhe fillimvitin e ardhshëm nis puna në terren.

Shikoni projektin ne video postuar nga ministri i Transportit Damian Gjiknuri.

Rruga e Arbrit do të lidhë Tiranën me Dibrën, në Maqedoni me një gjatësi prej rreth 75 kilometra.