Shqiperia

6 deputetë milionerë “të pastrehë”, Kuvendi u siguron shtëpi në Tiranë (Emrat)

Dy deputetë të Shkodrës rezultojnë të pastrehë dhe Kuvendi u siguron atyre banesë në Tiranë. Politiko.al ka zbardhur se kush janë deputetët e rretheve nga PD, PS dhe LSI, të cilët përfitojnë si të pastrehë. Mësohet se bazuar në vendimin e Kuvendit nr 114, pika 10, ‘për mënyrën e trajtimit të deputetëve’, Kuvendi mbulon shpenzimet prej 35 mijë lekësh për deputetët që nuk jetojnë në Tiranë.

Sakaq zbulohet se deri më tani, dokumentacionin e kanë plotësuar 4 deputetë dhe trajtohen me qira,

1. Nadire Meçorapaj, deputete e Partisë Demokratike-Vlorë

2. Gledjon Rehovica-Deputet i Lëvizjes Socialiste për Integrim–Berat

3. Edlira Bode-Deputete e Partisë Socialiste-Korçë

4. Izmira Ulqinaku-Deputete e Partisë Demokratike- Shkodër.

Kurse në proces të plotësimit të dokumentacionit për të siguruar banesë janë;

1. Nard Ndoka-Deputet i Partisë Demokratike-Shkodër

2. Edmond Leka-Deputet i Vlorës.