Bota Historia Kuriozitete Shkence

6 “sekretet” që fshehin ata që sundojnë realisht botën

Edhe personi më i thjeshtë në botë e di se bota kontrollohet nga disa individe. Disa prej tyre thonë se janë familjet e pasura, disa thonë se janë organizata sekrete me pjesetarë që funksionojnë si krahet e djathtë të presidentëve, madje disa thonë se janë edhe alienë të fsheur, shkruan standard.al.

E vërteta është, se pavarësisht kush janë, 99% e popullsisë së Botës është e udhëhequr nga 1%, dhe ka gjëra për të cilat ky 1% është i kënaqur që 99%-shi të mos i marrë vesh asnjëherë. Mirëpo njerëzit që kanë njëfarë njerezillëku në zermat e tyre, kanë arritur të nxjerrin disa informacione. Këta janë ata njerëz që i shohin gjërat ashtu siç janë, dhe kanë arritur të dallojnë disa teori konspiracioni, dhe më pak logjike, kanë zbuluar të vertetën në to, e cila mbahet e fshehur për 99% të popullsisë.

Nëse ende nuk e dini, Iluminatët besohet të jenë ajo organizatë e këtyre njërezve të ‘fshehtë’ që kërkojnë një Rend të Ri Botëror, në kuadrin të cilit fshihet edhe pakësimi i popullsisë së Botës (për shkak se toka është e mbipopulluar sipas tyre) , dhe mbi të gjitha duan të krijojnë një hegjemoni botërore.

Ja çfarë ata nuk duan të dini:

1. Ata kontrollojnë Ambientin e Tokës
Mund të keni dëgjuar për (HAARP) High Frequency Active Auroral Research Program. Është një projekt i themeluar nga Ushtria detare amerikane dhe Forcat ajrore të saj, dhe është mbuluar nga teknologjia që i lejon ushtrisë amerikane të komunikojë me njësitë e saj në distanca shumë të largëta. Si funksionin? Është një instrument në HAARP i quajtur “Ionospheric Research Instrument” – Instrumenti Jonosferik i Kërkimeve – që është një pajisje që transmeton frekuenca valesh radio marrëse me fuqi të lartë, direkt në një zonë të limituar të Jonosferes, shkruan standard.al. Ky instrument manipulon jonosferën, vendin ku ekzistojnë elektronet e lira, dhe ka potencialin të krijojë valë radioje që manipulojnë fushën magnetike të Tokës. Nëse kontrollon këtë, kontrollon Tokën.

Më e frikshme se kjo është fakti që HAARP ka potencialin të kontrollojë emocionet, nëpërmjet frekuencave valore që mund të kontrollojnë mendjen njerëzore. Kush e di, ndoshta janë pergjegjës për ndryshimet tona emocionale të papritura. Projekti HAARP mendohet se është mbyllur se funkisonuari në maj të vitit 2013, por kush është i sigurt për këtë?

2. Rubineti i ujit ju varferon

Nuk ka fare nevojë për fluor në rubinetin e ujit, por për ata që duan të kontrollojnë botën, fluori në rubinete është një element shumë thelbësor. Pse? Mbushja me fluor u sugjerua nga Edward Bernays, nipi i Zigmund Frojdit. Manipulimi i mendjes është përsëri qellimi. Fluori është një element kimik që ka efekt në ate zonë të trurit që e quajmë “Syri i trete”.

Ky është përgjegjes për shumicen e emocioneve tona, si dhe nivelin e serotoninës dhe melatoninës, shkruan standard.al. Demi i fluorit shkakton depresion, apati, dhe vibrime të ulta. Rezultatet janë mungesa e motivimit, shëndet i keq dhe trashje (mendore – siç e përdorim shpesh). Për t’i mbijetuar botës sot duhet të fitojmë para, për të blerë gjëra të nevojshme si ushqime, uje, ilace etj.

Në vend që të ndjekim ëndrrat tona dhe t’ia mbathim nga sistemi, ne jemi të depresuar dhe të pamotivuar çka na shtyn të punojmë për dikë thjesht për të mbijetuar. Këto 2 forca, instikti i mbijetesës dhe apatia, na limitojnë të ndjekim sistemin dhe të mos çohemi kurrë kundër tij. Ne jemi të trembur për mbijetesën tonë në mënyrë të pamotivuar, ndaj i lemë të tjerët të na udhëheqin pavarësisht se ku do të na çojë kjo. Kjo në fakt na çon në të mbajturit të sigurt dhe të paprekur, pikërisht këta 1% të popullsisë.

3. Mbetjet e pajisjeve ajrore na sperkasin me fluor

Kur shikoni qiellin dhe shihni rrugën nëpër të cilën ka kaluar një aeroplan, bëni gabim, mund të jetë mbetje fluori. Mos u shqetësoni, nuk është asgjë, thjesht një sperkatje me Alumin, Arsenik, Barium, Boron dhe Fluor. Pse? Sepse ju kërkoni shumë të dhëna. Duhet ta mbyllni gojën dhe të vazhdoni të bëni atë që ju thuhet…

Fluori është gjithashtu i njohur dhe i shtuar në çdo ushqim që bëhet me ujë. Fluori është gjithashtu në insekticide dhe të tjera produkte si pasta e dhëmbëve, dhe ilace të shumta, madje edhe në muret e shtëpise suaj.

4. OGM po shkatërron njerëzimin

Organizmat gjenetikisht të modifikuar apo OGM-të, janë bimë apo kafshë të krijuara (klonuara) me teknika të bioteknologjisë që shpërbejnë gjenet. Ky eksperiment ndryshon AND-në në specie të ndryshme, duke krijuar kombinime të paqëndrueshme të bimeve apo kafshëve, bakterieve apo virozave qe nuk ndodhin natyrshëm në Tokë.

Me fjalë të tjera, OGM po luan rolin e “Zotit”. Kjo është një disbalance e madhe në natyrë. Universi ka një rregull, që gjithçka ndodh ruan një balancë, dhe çdo veprim ka një reakzion të kundërt. Duke qenë se ne po disbalancojmë natyrën, Universi po përpiqet të gjejë balancë, dhe kjo na çon në luftë mes nesh dhe natyrës.

Ne nuk mund të shkojmë pas me të njëjtën shkallë fuqie dhe forcë për të zmbrapsur këtë gjë, ndaj kjo do të rezultojë në një shkëputje tonën nga Natyra, çka nuk është e mjaftueshme për të na mbajtur gjallë.

5.Gjeometria e Shenjtë është gjuha e Universit dhe të Bukurës.

Çfarë është bukuria? I keni parasysh engjëjt e Victoria’s Secret. Cili është këtu kuptimi i bukurisë? Kombinimi i atyre elementeve si prerja, ngjyra, madhësia, janë ato që kënaqin shikimin. Por ne e dimë se muzika është gjithashtu e bukur, edhe nuhatja gjithashtu, ndaj nëse na pyesni ne, do të thonim se bukuria është ajo që është në harmoni midis elementeve dhe forcave.

Gjeometria e Shenjtë, është gjetur atje ku elementet takohen me Raportin e Artë (1.618033989…) dhe ekziston në të gjithë universin ndërmjet graviteteve të planeteve apo objektet e bëra nga dora e njeriut apo artë të famshme, si të Leonardo DaVincit, Simfonia e 9-të Bethoven, arkitektura greke apo romake…Gjithçka që na duhet harmonike, e bukur, ka atë faktor x që nuk mund ta shpjegojmë, siç është ky Raport i Artë.

Përse është mbajtur sekret kjo gjë? Duket si një nga spektaklet e magjisë, ku magjistari manipulon në çdo mënyrë audiencën, por askush nuk është i lejuar të dijë sesi bëhet kjo.

6. Muzika ju bën konkurrues

A e dinit se në vitin 1955 Organizata Ndërkombëtare e Standartizimit e bëri 440 herë një tingull të përgjithshëm për fushën e muzikës? Më përpara, ky numër ishte 432 herë. Siç e dini, muzika ka shumë ndikim në mënyrën e të menduarit. 432Hz e bën ritmin me harmonik, të qetë, promovon lumturi dhe paqe dhe pasion e mirëkuptim. Ndërkohë 440 Hz është me energjik, i shpejtë, njësoj si në një garë. Është më konkurrues dhe i fokusuar në detaje, në kuptimin e gjërave që shohim. Ndaj dhe si u vendos 440Hz më mirë sesa 432 Hz?

Ngaqë muzika na prek atje ku askush nuk mundet, atje ku është esenca jonë e Qënies Emocionale, nëse e kontrollon këtë emocion dhe mendim, atëherë është kryer pula e kontrollit mbi 99 % të popullsisë. “Ata” nuk duan që njerëzit të kuptojnë natyrën e vërtete dhe të lartë të vetës sonë. Ata duan që në të nxitojmë, të besojmë vetëm ne ate çka shohim, dhe të jemi konkurrues për gjëra materiale.

Në këtë mënyrë, 99%-shi do të jetojë në realitetin e 1%-shit, që u krijua për ta. I gjithë ky artikull është mbi një serë gjërash të kompletuara nga “ATA”për të na mbajtur nën kontroll. / Konica.al