Bota Kultura

91 vjeçari merr abdes me borë, ngrica nuk e pengon që të falet

Besimtari musliman 91 vjeçar merr abdes me borë, bora dhe akulli nuk e pengojnë të falet

91 vjeçari Sherif Mehmet Erdem, i cili jetonte në fshatin Çeribaşı të rrethit Büyükorhan të Bursas, ecën me një këmishë me mëngë të shkurtra edhe në mesin e një dimri të ftohtë.

Burri i vjetër nuk e pëlqen të ngrohtën dhe nuk mban veshje të trasha. Sherif Mehmet Erdem nuk ulet as në dhomën e sobës në shtëpi !

Video:

<span
data-mce-type=”bookmark” style=”display: inline-block; width: 0px;
overflow: hidden; line-height: 0;”
class=”mce_SELRES_start”></span>