Intervista Islamofobi Rajoni

A eshte idiot kryeministri katolik i Kosoves, Ramush Gjokovic Haradinaj?

Me siper eshte intervista qe kryeministri katolik i Kosoves, Ramush Gjokovic Haradinaj ka dhene per mediat serbe per gazetarin Milomir Maric. Ramushi i thote gazetarit serb se ai eshte serb katolik me origjine nga fisi Gjokovic, se fisi i tij katolik luftoi me serbet kunder muslimaneve dhe se Ramushi ben orgjira. Ramushi te cilin Vatikani, per ta shpetuar nga burgu per vrasjet e tij gjate luftes e ka bere edhe katolik, shkon aq larg sa qe te thote qe shqiptaret nuk jane muslimane.

Gazeta Impakt e pyet publikisht Ramush Gjokovic Haradinajn, pash Allahin, a je idiot o Ramush apo na bejne syte? Gazeta Impakt eshte e gatshme qe te shkoj perpara mjekeve, gjykatave te Kosoves dhe nderkombetare dhe te mbroj faktin qe ajo beson se Ramush Haradinaj eshte budalla klinik.