Bota

Abbas: “Nuk do ta lejojmë më Amerikën të marrë pjesë në procesin e paqes në të ardhmen”

Presidenti i Palestinës, Abbas në Samitin e OBI-t: “Nuk do të lejojmë assesi që SHBA të marrë pjesë në procesin politik të paqes në të ardhmen”.

Presidenti i Palestinës, Mahmud Abbas: “Nuk do të arrihet paqja dhe stabiliteti në qoftë se Kudsi nuk bëhet kryeqytet i Palestinës”.

Presidenti i Palestinës, Mahmud Abbas në Samitin e OBI-t: “Duhet të punojmë me gjithë forcë që tanimë Palestina e okupuar të njihet si një shtet”.

Presidenti i Palestinës, Mahmud Abbas: “SHBA tanimë ka humbur cilësinë e ndërmjetësit në procesin e paqes (Izrael-Palestinë)”.