Bota

Abbas për vizitë zyrtare në Kuvajt, zhvillon takime të rëndësishme

Kryetari i Shtetit të Palestinës, Mahmud Abbas u takua në Kuvajt me Sekretarin e Përgjithshëm të Organizatës së Bashkëpunimit Islam, Yusuf bin Useymin dhe Sekretarit të Përgjithshëm të Ligës Arabe, Ahmed Ebu Gayt.

I ndodhur për një vizitë zyrtare në Kuvajt, Abbas zhvilloi takime veç e veç me Ebu Gayt dhe Bin Useymin në Pallatin Beyan.

Në takime, krahas zhvillimeve të fundit në Palestinë dhe përpjekjet për kompromis ndërmjet grupeve palestineze, u shqyrtuan edhe çështjet e fundit rajonale.

Pritet që Abbas të takohet edhe me Emirin e Kuvajtit, Sheikun el-Ahmed el-Cabir es-Sabah./ trt