Shqiperia

Acarohet situata tek Unaza e re, policia nis rrethimin/ VIDEO

Acarohet situata tek Unaza e re, Policia nis rrethimin. Dëgjohen thirrjet “Turp, turp” drejtuar punonjësve të bashkisë.

Tek Unaza po tentohet të hiqen shtyllat e ndriçimit publik, por banorët janë mbledhur poshtë mjetit dhe u kërkojë të largohen prej aty.
‘Zbrisni prej aty, largohuni!’

‘Turp, turp!

Policia bashkiake ka rrethuar punëtorët dhe po tenton të mos lejojë përplasjen.

Situata ka agravuar.