Bota

Aktivitet kulturor promovues i Turqisë në Moskë

Në kryeqytetin Moskë të Rusisë u zhvillua aktiviteti “Takimet e Turqisë”.

Në aktivitetin e zhvilluar me bashkëpunimin e Institutit Junus Emre (YEE) në Moskë dhe Universitetin e Miqësisë së Popujve në Rusi (RUDN) morën pjesë shumë studentë.

Pjesëmarrësit në aktivitetin ku u promovua Turqia u informuan në lidhje me veprimtaritë e Institutit Junus Emre në Turqi.

Në aktivitet u çel edhe ekspozita me titull “Bukuritë e Turqisë” si dhe u shërbyen ushqime nga kuzhina turke./ trt

OPINIONE

INTERVISTA