Bota

“Al-Bagdadi, një nga armiqtë më të mëdhenj të njerëzimit, Islamit dhe Turqisë”

“Ebubekir Al-Bagdadi është një nga armiqtë më të mëdhenj të njerëzimit, Islamit dhe Turqisë. Si një nga anëtarët më aktivë të Koalicionit Ndërkombëtar kundër DAESH-it, Turqia është angazhuar trup më trup dhe në vijën e parë të frontit të luftës kundër organizatës terroriste të themeluar nga ky terrorist dhe ideologjisë së mbrapshtë që ai përfaqëson. Lufta jonë kundër organizatave terroriste si DAESH dhe PKK/PYD do të vazhdojë në mënyrë të pandërprerë edhe në të ardhmen”,- shkruan Ministria në komunikatën e saj./ TRT