Historia Video

Al Jazeera tregon historine e terrorit te muxhahedineve iraniane

Ne dokumentarin me poshte al Jazeera tregon historine e terrorit te muxhahedineve iraniane. Menyrat e manipulimit dhe rekrutimit qe ata i kane bere qytetareve iraniane, masakrat kunder kurdeve dhe abuzimin me anetaret e tyre. Kjo eshte organizata qe Shqiperia strehon qe prej vitit 2013.

Emisioni Kulti i Kameleonit eshte prodhuar ne vitin 2007.