Alarmon studimi i mjekëve: Ja pse fëmijët e pa vaksinuar janë më të shëndetshëm

Studimi më i fundit tregon se fëmijët e pa vaksinuar janë më të shëndetshëm sesa ata që kanë kryer vaksinat. Ky studim tregon se fëmijët e pa vaksinuar janë ata që vuajnë më pak nga alergjitë e hundës, kanë më shumë aftësi për të mësuar, kanë përqindje më të ulët për t’u sëmurur nga pneumonia.

Pjesë e këtij studimi janë bërë 43% e fëmijëve në Amerikë dhe rezultatet kanë qenë tronditëse për prindërit.

1. Fëmijët e vaksinuar kanë tre herë më tepër gjasa për t’u prekur nga autizmi.

2. Fëmijët e vaksinuar kanë 30 % më tepër gjasa për të qenë alergjik sesa ata që janë të pa vaksinuar.

3. Fëmijët e vaksinuar përdorim 22 % më shumë ilaçe sesa fëmijët që nuk janë vaksinuar.

4. Fëmijët e pa vaksinuar rrezikojnë katër herë më shumë sesa fëmijët e pa vaksinuar për të qenë të paaftë në punë.

5. Fëmijët e vaksinuar në 40% të rasteve diagnostikohen me pneumoni

6. Fëmijët e vaksinuar kanë 30% më tepër mundësi për t’u prekur nga infeksionet e veshëve.

7. Fëmijët e vaksinuar diagnostikohen 2.5 herë më shumë sesa ata të pa vaksinuar.

Nga studimi rezultoi edhe se 95% e fëmijëve në Amerikë janë të vaksinuar.

“Për mua këto të dhëna janë shqetësuese, nuk e di se çfarë mund të ndodhë me këta fëmijë  kur të plaken”, – ka thënë një nga mjekët që kanë qenë pjesë e këtij studimi.

Ky studim është paraqitur edhe në një libër të gastronomit më të mirë në SHBA, Roberts Mendelsohn. Në këtë libër janë trajtuar edhe rastet e fëmijëve të vaksinuar që kanë vuajtur nga Hepatiti A dhe B.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne