Shqiperia

‘Ambient për falje në Rinas’, Forumi Mysliman letër drejtuesve të aeroportit

Forumi Mysliman Shqiptar i kërkon drejtuesve të aeroportit një ambjent për falje.

Në një shkresë drejtuar përfaqësuesve të aeroportit forumi shpjegon se ka patur shumë kërkesa nga ushtarët e shumte që përdorin këtë aeroport për të shkuar në destinacionet e tyre dhe që kërkojnë të kenë mjedis ku të kryejnë ritin fetar.

Ja letra e plotë e forumit mysliman të Shqipërisë

Image

 

/syri.net