Emisioni IMPAKT Sociale

Anne Khodabandeh shpjegon si eshte radikalizuar nga muxhahedinet iraniane dhe sesi ndodh procesi i radikalizimit

Anne Khodabandeh shpjegon si eshte radikalizuar dhe kthyer ne terroriste nga muxhahedinet iraniane dhe sesi ndodh procesi i radikalizimit.
[prezantimi u be gjate konferences: KONFLIKTET NE LINDJEN E MESME: IDEOLOGJITE DHE GRUPET RADIKALE, organizuar nga Instituti i Medias se Lire ne 28 nentor 2017 ne Tirane]