Anti-terrori i Edi Ramës lëshon gazetarët iranianë, Marjam Rajavi mbetet me gisht në gojë

TIRANË – Gazeta Impakt mëson ekskluzivisht se dy shtetasit iranianë, gazetarë të televizionit publik iranian, IRIB të cilët u ndaluan sot nga policia e antiterrorit si të dyshuar për akte terroriste, janë të lirë pasi u gjetën të pafajshëm. Gazetarët iranianë u ndaluan me një grup tjetër shtetasish irakenë-gjermanë dhe të huajsh të tjerë të … Continue reading Anti-terrori i Edi Ramës lëshon gazetarët iranianë, Marjam Rajavi mbetet me gisht në gojë