Shqiperia Sociale

Arabia Saudite ndihmon Shqipërinë me 50 ton hurma

Ndihma e kujdestarit të dy xhamive të shenjta ( Mbretit të Saudis) për qeverinë dhe popullin shqiptar është 50 ton hurma !

Ky donacion u dorëzua nga i ngarkuari me Punë i Ambasadës së Mbretërisë së Arabisë Saudite në Republikën e Shqipërisë Fayez bin Mishal Al-Tamimat, ndërsa ministri shqiptar i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë tha se kjo ndodhi në prani të përfaqësuesit të Ministrisë së Financave Ibrahim Darvish dhe përfaqësuesit të Qendrës ,Mbreti Salman për Ndihmë dhe Veprim Humanitar,Turki al-Mutairi dhe një numër zyrtarësh shqiptarë dhe të Ambasadës Saudite në Tiranë.

Ministri shqiptar i Mirëqenies Sociale dhe Rinisë shpjegoi se është bërë një program i cili është përgaditur mire për të shpërndarë këtë ndihmë për të gjitha grupet e varfëra të popullit shqiptar.
18361081_1460167830694083_824691511_n
Ai falënderoi kujdestarin e dy xhamive të shenjta për mbështetjen e vazhdueshme për qeverinë dhe popullin shqiptar.