Islamofobi

Arbana Xharra flet kundër Islamit!

Islamofobja Arbana Xharra nuk qëndron asnjëherë jashtë vëmendjes së opinionit publik, megjithse nuk ka dhe di asnjëgjë për të thenë përpara tij.

Për të rënë në sy, si gjithmonë ajo e ka një armë, të sulmoj Islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo tregon urrejtjen e saj ndaj muslimanëve dhe Islamit nga një panel ku pjesmarrës kanë qene edhe emra të tjerë dukshëm islamofob që e kanë sulmuar Islamin dhe muslimanët çdo herë që kanë folur, ashtu si vetë Xharra.

Nëpërmjet një statusi në facebook Arbana Xharra mburret se foli për Islamin Politik në një panel me gjoja panelistë të fushave të ndryshme të persekutuar nga Erdogani, por që në të vërtetë janë gylenistë dhe islamofobë si psh Alon Ben Meir.

Ky i fundit njihet botërisht nga të gjithë për urrjetjen e tij ndaj Islamit dhe Turqisë, veçanërisht ndaj presidentit Erdogan. Në këtë panel nga ku krekoset se ka folur Xharra ishin edhe Alon Ben Meir, Harun Çelik, Hafza Gidap dhe James Harrington të gjithë të njohur për qëndrimet e tyre islamofobe dhe turkofobe, gyleniste dhe kundër presidentit Erdogan.

Ajo mburret se flet për Islamin politik duke sharë Erdoganin për gjoja marrjen e aseteve kryesore në Kosovë dhe ndërtimin e xhamive për axhenda të tij personale.

Statusi i Arbana Xharra në Fb:

Me nje grup panelistesh te fushave te ndryshme, gazetare, profesore, te persekutuar nga Erdogani, folem sot per Islamin politik, ku eshte sot Turqia me Erdoganin ne krye te saj. Une fola per lidhjet e tij me politiken ne Ballkan, per marrjen e aseteve kryesore ne Kosove, ndertimin e xhamive per agjenda te tij personale etj./gazetaimpakt/