Islamofobi Rajoni

Arbana Xharra kalon në histeri kundër islamit në Kosovë

Sulmet ndaj islamit dhe muslimanëve vazhdojnë të ndodhin në vendin tonë dhe në Kosovë.

Katolikja ekstremiste Arbana Xharra nga Amerika në intervistë me Adi Krastën në televizionin e Cim Pekës ka kaluar në një histeri kundër islamit dhe mbështetjes që Turqia i jep Kosovës.

Me shpifje, islamofobi dhe ekstremizëm të paparë katolik mbesa e budallait Fahri Xharra lëshohet me një lum shpifjesh dhe ofendimesh kundër islamit në Kosovë rolit të Turqisë në mbështetje të Kosovës dhe nxit urrejtje kundër muslimanizmit./gazetaimpakt