Bota

Argjentinë – Protestohet ndeshja me Izraelin, ‘Mos shkoni në Jerusalem’

Argjentinasit i bënë thirrje futbollistëve të skuadrës kombëtare dhe federatës së futbollit për të mos shkuar Në Jerusalem.

Argjentinasit valëvitën flamurin e Palestinës. Ata i bënë thirrje futbollistëve të skuadrës kombëtare dhe federatës së futbollit për të mos shkuar Në Jerusalem.

Anëtarët e Organizatave të Drejtave të Njeriut dhe Komitetit të Solidaritetit të Argjentinës, protestuan ndeshjen përgatitore që do të luhet me skuadrën e Izraelit në Jerusalem.

Dhjetëra protestues në Buenos-Ajres u mblodhën përpara ndërtesës së Federatës së Futbollit të Argjentinës për të mbështetur popullin palestinez.

Ata mbanin në duar pankarta “Argjentinë mos shko në Jerusalem” dhe i dorëzuan federatës së futbollit një letër në lidhje me numrin e futbollistëve palestinezë të vrarë./trt