Bota

Armët e prodhuara nga Izraeli u gjetën tek terroristët në Hama

Autoritetet kompetente gjetën armë dhe municion, disa prej të cilave ishin të prodhuara nga Izraeli, të cilat u zbuluan nga mbetjet e terroristëve në qytetin Akrab në fshatin jugor të Hama-s.

Korespondentja e Agjencisë së Lajmeve SANA-s në Hama tha se ndërsa ushtria po hulumtonte në qytetin Akrab, autoritetet kompetente zbuluan një tunel, si dhe armë dhe municione, disa prej të cilave ishin bërë nga Izraeli.

Ajo shtoi se zbuluan një lansues të raketave, granatave, prodhime izraelite, pushkë, snajpera, mortaja, si dhe sasi të mëdha të municioneve të cilat ishin ndër mjetet luftarake të zbuluara.

Burimi : SANA/ ML

OPINIONE