Arrijnë në Mekë besimtarët e parë nga Kosova

Besimtarët myslimanë të parët që janë nisur nga Kosova për në Mekë, kanë arritur mirë.

Grupi i parë i besimtarëve nga Kosova të cilët do të kryejnë Haxhin ishin nisur dje.

Përfaqësuesit nga drejtoria e Haxhit në Bashkësinë Islame të Kosovës kanë dalë në pritje të besimtarëve dhe kanë filluar menjëherë me akomodimin e tyre në hotel.

Bashkësia Islame e Kosovës njofton se fluturimet e tjera do të bëhen sipas orarit të parashikuar./KP

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne