Shqiperia

Atasheu i Ambasadës ruse ftesë Forcave të Armatosura për bashkëpunim – video

Ambasada Ruse nën kujdesin e veçantë të Atasheut Ushtarak, kolonel Vladislav Filipov, zhvilloi dje një pritje me rastin e Ditës së Mbrojtësit të Atdheut, e cila është një nga festat kombëtare të Federatës Ruse. Falënderojmë të gjithë ata që vizituan aktivitetin tonë, veçanërisht personalitetet e artit dhe kulturës, pedagogët e gjuhës ruse, përfaqësusesit e institucioneve të ndryshme dhe anëtarët e Shoqatës së Miqësisë “Shqipëri-Rusi”:

OPINIONE

INTERVISTA