Shqiperia

Atentati i supozuar, Doshi, Frroku e Bami kërkojnë gjykim të shkurtuar

Tom Doshi, Durim Bami dhe Mark Frroku kanë kërkuar gjykim të shkurtuar në Gjykatën e Tiranës, lidhur me akuzën e ngritur ndaj tyre për kallzim të rremë.

Sipas prokurorisë, të pandehurit në bashkëpunim me njëri-tjetrin krijuan prova të rreme me qëllim që ndaj kryeparlamentarit Ilir Meta tashmë president i zgjedhur të niste një hetim penal.

Mësohet se Doshi, Bami dhe Frroku kanë pranuar aktet e dosjes, por jo akuzën e ngritur ndaj tyre.