AutoriGAZETA IMPAKT

Shqiperia

Tre mitet që goditi Meta

Bledi KASMI Pa qetësi dhe pa dashuri, Ilir Meta e zhveshi presidencën nga gjuha e drunjtë tradicionale e deklaratave burokratike të këtij institucioni dhe i...

Shqiperia

RRËFIMI I NJË PUNONJËSEJE BASHKIE

Jam punonjëse në Bashkinë e Tiranës dhe dua të tregoj me përpikmëri se çfarë ndodh në këtë ‘’fushatë’’ që do dhe disa orë për të mbaruar me kërkesën e fundit...

Opinion Shqiperia

Jo më shumë se 29 vite!

/Viki Çipi/ Kriza në të cilën ndodhet vendi, sulmet mes partive, situata parlamentare, farsa zgjedhore dhe pasiguria që ndjen populli i thjeshtë nuk janë diçka...

Intervista Shqiperia

Lufta jonë dhe lufta e tyre

/Arlind Qori/ Intervistë dhënë gazetares së “Ditës” Entela Resuli -Nesër ju keni lajmëruar një protestë dhe në postin që keni shpërndarë, shkruani “Kjo nuk...

Historia Opinion

Faleminderit Sulltan Murat

Nga Gëzim Kelmendi Sot serbët e Kosovës së bashku me serbët nga Serbia po festojnë Vidovdanin, gjegjësisht betejën e Kosovës që u zhvillua në vitin 1389 në...

OPINIONE