AutoriGazeta Impakt

Opinion

UKRAINA THIKË ME DY TEHE…!

Savash VELIU Dita ditës ujërat rreth Ukrainës po nxehen. Ukraina mund të kaloj më keq se Gjeorgjia nëse bëhet fjalë për provokimin e nxitur nga SHBA-ja dhe...

Opinion

GLOBALIZMI ËSHTË ANTIMORALIZËM!

Savash VELIU “Mos u përpiq të edukosh fëmijët. Sido që të jetë, ata do të të ngjajnë ty. Prandaj, eduko veten tënde…” thotë Ibn Haldun. ...

Opinion

NJË E PATHËNË MBI TURQINË

Savash VELIU Pyetje që djeg shpirtin; Pse Kemalistët nuk janë armiqë të Anglezëve e të Grekëve por janë gjithnjë të Osmanëve??! Gjatë dhe pas shpartallimit të...

Opinion

Mero Baze tall “edin” me CIA-n

Gjergji Thanasi Mero Baze në dy shkrime në përkujtim të përvjetorit të të ashtuquajturit “aksident teknologjik” në Gërdec në mëyrë të qëllimshme bën publik...

Opinion

TURQIA GODET DREJT 2023!

Savash VELIU TURQIA me TRUMP apo BIDEN do të vazhdoj rrugën politike papenguar drejt qëllimit të përcaktuar 2023, këtë e tha Presidenti Erdogan! Turqia po...

Rajoni

Isa Mustafa pranon humbjen e LDK-se

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ra reaguar pas daljes së rezultateve paraprake të zgjedhjeve të së dielës. Edhe pse partia e tij u përgjysmua në vota, krahasuar...

Opinion

Studjuesit, Mexhid Yvejsi nga Gjakova

 Nga: Av. Faik MIFTARI (Post mortum)            Lajmi për vdekjen e studiuesit dhe hulumtuesit Mexhid Yvejsi nga Gjakova më preku pa masë, pasi që humba një...

OPINIONE