AutoriGAZETA IMPAKT

Opinion

Në Plazh 2017

Kapiteni i nëndetëses amerikane thotë: “Ne të gjithë do të vdesim një ditë, disa më shpejt dhe disa më vonë. Problemi ka qenë gjithmonë që ju nuk jeni të...

Opinion

Lufta globale ndaj Islamit

Përpjekja e grushtit të shtetit të 15 korrikut në Turqi mund të përshkruhet si një operacion i kryer si pjesë e luftës globale ndaj Islamit Turqia ka pësuar...

OPINIONE