Autorigazeta impakt

Opinion

Katër nga të këqiat e CIA-s

18 Shtatori shënoi ditëlindjen e 70-të të Agjencisë Qendrore të Inteligjencës Amerikane. Për këtë rast të shënuar, po kujtojmë katër gjërat më të këqija që...

Opinion

CIA: 70 vjet krim i organizuar

Me rastin e 70 vjetorit të CIA-s, Lars Schall bisedoi me studiuesin e SHBA Douglas Valentine rreth Agjencisë Qendrore të Inteligjencës. Sipas Valentinit, CIA...

Opinion

Historia dhe Trampi

Nga Robert Fantina. Presidenti i Shteteve të Bashkuara Donald Trump ka nxjerrë strategjinë e tij të re për Afganistanin, për luftën më të gjatë në historinë e...

Opinion

Arsyet e Panikut të Netanjahut

Kryeministri izraelit Netanjahu duket se po e shtyp butonin e panikut për shkak të dështimit shkatërrimtar që fuqia xhihadiste saudito-izraelite pësoi në Siri...

Opinion

Revolucioni rozë dhe mposhtja e tij

nga Israel Shamir. Revolucionet e ngjyrave zakonisht ndodhin vetëm në vendet e bekuara me një prani diplomatike amerikane. Do ju duhet një ambasadë amerikane...

OPINIONE