Autorigazeta impakt

Opinion

Revolucioni rozë dhe mposhtja e tij

nga Israel Shamir. Revolucionet e ngjyrave zakonisht ndodhin vetëm në vendet e bekuara me një prani diplomatike amerikane. Do ju duhet një ambasadë amerikane...

OPINIONE

INTERVISTA