Shqiperia

Avionët e Guardia-s dhe Policisë shqiptare, kontroll territorit për tokat me kanabis

Policia e Shtetit, e mbështetur nga Policia italiane, me avionë të posaçëm, po kontrollon dhe rikontrollon territorin shqiptar në kuadrin e luftës kundër kanabisit.

Monitorimi ajror i përbashkët i Policisë së Shtetit, Policisë Kriminale Italiane dhe Guardia di Finanza po bëhet me një koordinim forcash dhe bashkëpunim në formacion i mjeteve ajrore të dy vendeve, Shqipërisë dhe Italisë.

Avioni i Guardia di Finanza-s si dhe helikopteri i Policisë së Shtetit do të vijojnë fluturimet e koordinuara për të rikontrolluar përsëri të gjithë territorin e vendit. Kordinimi i veprimeve mes Policisë së Shtetit dhe Policisë Italiane kryhet nga Koordinatori Kombëtar me Policinë Italiane dhe koordinatori i misionit të fluturimeve ajrore Artur Beu.

 

VIDEO/ Avionët e Guardia-s dhe Policisë shqiptare, kontroll territorit për tokat me kanabis

VIDEO/ Avionët e Guardia-s dhe Policisë shqiptare, kontroll territorit për tokat me kanabis

11:45, 03/08/2017

Policia e Shtetit, e mbështetur nga Policia italiane, me avionë të posaçëm, po kontrollon dhe rikontrollon territorin shqiptar në kuadrin e luftës kundër kanabisit.

Monitorimi ajror i përbashkët i Policisë së Shtetit, Policisë Kriminale Italiane dhe Guardia di Finanza po bëhet me një koordinim forcash dhe bashkëpunim në formacion i mjeteve ajrore të dy vendeve, Shqipërisë dhe Italisë.

Avioni i Guardia di Finanza-s si dhe helikopteri i Policisë së Shtetit do të vijojnë fluturimet e koordinuara për të rikontrolluar përsëri të gjithë territorin e vendit. Kordinimi i veprimeve mes Policisë së Shtetit dhe Policisë Italiane kryhet nga Koordinatori Kombëtar me Policinë Italiane dhe koordinatori i misionit të fluturimeve ajrore Artur Beu.

OPINIONE