Shqiperia

Avokat Goxhaj: Lali Eri po betonizon me firmën “Fusha”/ Ku ta kallzojmë tek prokurori Fusha?

Avokati i njohur tashmë për denoncimet e tija të guximshme dhe papërkulshmërinë ndaj të “fortëve” ka denoncuar më së fundi batërdinë e betonzimit që po i bën ambienteve publike të kryeqytetit kryebashkiaku Erion Veliaj, i njohur masivisht si Lali Eri, nofkë që edhe vetë atij i jep kënaqësi.

Në një postim në rjetin social avoakt Goxhaj shkruan

“Lali Eri po betonizon me Firmën Fusha të prokurorit të Tiranës në fshehtësi dhe në kundërshtim me Projektin që ka miratuarvetë Lulishten mbrapa Skënderbeut!!! PYETJA ËSHTË KU TA KALLZOJMË? TE PROKURORI FUSHA??? “