Shqiperia

Babai i zv.kryeministres së re, Edi Ramës: I korruptuar, kjo që po bën është diktaturë!

Jo vetëm Zv.Kryeministrja Senida Mesi – që e pranoi me kënaqësi postin e lartë –  por edhe prindërit e saj rezultojnë kundërshtarë të ashpër të politikave të kreut të të qeverisë Edi Ramës dhe e kanë akuzuar atë publikisht si të korruptuar dhe se po vendos diktaturë!

Videoja më poshtë, pa shumë koment, tregon se si prindërit e znj.Mesi në Shkodër kanë protestuar të revoltuar kundër shkarkimit dhe arrestimit të ish-kreut të ALUIZNI, Besnik Kastratit, 3 vjet më parë, duke hedhur poshtë akuzat shtetërore ndaj tij.

Ja deklarata e babait të zëvendëses së re të Kryeministrit, që ai e akuzon se po vendos diktaturën komuniste në vend me arrestimet.