Rajoni

Bakir Izetbegoviç në Turqi në shfaqjen e premierës të serialit “Alija”

Anëtari i Presidencës së Bosnjë e Hercegovinës (BeH), Bakir Izetbegoviç gjatë vizitës së tij do të qëndrojë edhe në rajonin Sanliurfa të Turqisë, ku me ftesë të autoriteteve rajonale do të diskutojë për bashkëpunimin ekonomik, si dhe ndihmën që BeH mund t’u ofrojë refugjatëve nga Siria, raporton Anadolu Agency (AA).

Anëtari i Presidencës së BeH-së, Izetbegoviç, do të marrë pjesë në shfaqjen e premierës të serialit “Alija” në Ankara, e cila flet për jetën e presidentit të parë të presidencës së BeH, Alija Izetbegoviç.