Shqiperia

Basha apel ndërkombëtarëve: Po s’rrëzuat Ramën do dynden emigrantët

Lulzim Basha i ka dhënë një goditje nën brez ndërkombëtarëve të Tiranës që për shumëkënd vazhdojnë të mbështesin Edi Ramën. Duke u nisur nga shqetësimi i vizitës blitz të ministrit të brendëshëm francez Gerard Collomb, që ishte të premten në Tiranë për të parandaluar fluksin e shqiptarëve që kërkojnë azil në vendin e tij, bash aka trntuar të vërë gishtin në plagë. Nëse politikat e BE dhe artikujt e mediave perendimore flasin për masa burokratike që të pengojnë vërshimin e azilantëve shqiptarë drejtë BE (në francë ky fluks është më i madh se ai i atyre që vinë nga vendet e luftës si Siraia, Iraku, Sirilanka), Basha ka bërë apek se kjo nuk mund të arrihet pa rrëzimin e Edi Ramës. Motoja e tij ka qenë: Sa të jetë Rama kryeministër kufijtë e BE do mbushen me emigrant dhe krimi do të eksportohet drejt vendeve perendimore.