Shqiperia

Basha: Me Ramën në qeveri, pasurohet krimi dhe falimentojnë të ndershmit

Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha përsëriti edhe njëherë akuzat se qeveria mbështet krimin e organizuar dhe oligarkët, në dëm të bizneseve të ndershme.

Nëpërmjet një skeme video të publikuar në llogarinë e tij në Facebook, Basha tregoi se është rritur ndjeshëm numri i bizneseve që kanë shpallur falimentin, krahasuar me një vit më parë.

Sipas shifrave të publikuara nga Basha, nga 6140 biznese të mbyllura në periudhën Janar-Gusht 2017, kjo shifër ka shkuar në 9260 në të njëjtën periudhë të vitit aktual, një rritje me rreth 30 %.

Ja postimi i plotë i kreut të Partisë Demokratike:

Burimi: Top Channel

OPINIONE