Shqiperia

Basha takim me fermerët: E gjithë Shqipëria punon për një kalçeto me oligarkë të Edi Ramës

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, nga Devolli në takim me fermerët, tha ndër të tjera se kostot e rënduara e kanë bërë bërë punën e fermerit të pavlerë në treg

“E gjithë Shqipëria punon për një kalçeto me oligarkë të Edi Ramës. Kemi bërë hapa pas, fermeri është harruar. Kostot e rënduara e kanë bërë punën tuaj të pavlerë në treg. Produktet tuaja përfundojnë në kanal të pashitura sepse sektori I bujqësisë dhe blegtorisë, është sektori më i braktisur

Shqipëria është i vetmi vend në Ballkan që qeveria nuk e mbështet fermerin me financime. Vit pas viti mbështetja për fermerët sa vjen e ulet. Edhe këtë vit mbështetja në buxhet është shumë e ulët

Potenciali është i jashtëzakonshëm, por ju mungon një qeveri që ju mbështet. Ne kemi një qeveri që ju rëndon me politika abusive duke e renditur vendin në vendin e tretë më të korruptuar të botës. Edi Rama hyri në histori për rekordin e korrupsionit”, tha Basha ndër të tjera./tpz