Shqiperia

Basha: Vendi po futet në spirale krize. Mjalti nuk lahet me shëllirë

Nga çadra e Protestës së opozitës Lulzim Basha e ka quajtur antiligjore kërkesën e PS e LSI drejtuar KQZ për të shtyrë afatin e regjistrimit të koalicioneve. Basha I akuzoi të dy se me këtë akt po e fusin vendin në një spirale krize politike
Duke përdorur metafora të forta shprehjësh popullore, Basha përsëriti se interesi qytetar duhet të dominojë në këtë situatë dhe se zgjedhjet e lira mund të sigurohen vetëm përmes një qeverie teknike.

Opozita u shfaq e unifikuar në këto qëndrime që u përsëritën edhe nga aleatët e bashës në këtë bashkëbisedim në ditën e 62 te, në çadrën e protestës.

OPINIONE

INTERVISTA