Shqiperia

Bashkia e Tiranës majë Everestit

Tirana ia ka dalë që të lërë një shenjë edhe në majën e malit më të lartë në botë Everest.

I njohur ndryshe edhe si çatia e botës, sportistja Uta Ibrahimi ia ka dalë që të sfidojë lartësitë dhe pengesat e shumta në rrugëtimin e gjatë për në Everest, duke bërë krenarë një komb të tërë.

Përmes një postimi në Facebook, kryebashkiaku Veliaj ka falënderuar sportisten Uta Ibrahimi që ia doli të ngjisë majën e Everestit bashkë me flamurin e Bashkisë së lali Erit. “Asnjë mal nuk është aq i lartë, sa te ndalë Utën tonë! Kaq krenar për Uta Ibrahimi , që ia doli të ngjisë majën e Everestit, bashkë me flamurin e Bashkisë Tiranë. Lart e më lart”, shkruan Veliaj në Facebook.

OPINIONE

INTERVISTA