Rajoni

Beogradi zhytet sërish në kaos, qytetarët në rrugë kundër Vuçiç

Beogradi ka përjetuar një natë të dytë protestash masive dhe të dhūnshme. Edhe këtë të mërkurë nisën që gjatë pasdites grumbullimet e njerëzve që kundërshtojnë vendimin e Presidentit Vuçiç për futjen e kryeqytetit në karantinë.

Një natë më parë pati përplasje të dhūnshme përparapa parlementit ku u plagosën policë dhe qytetarë.

/tpz