Historia Kultura Shqiperia Sociale Uncategorized Video

BERAT, PROMOVOHET DOKUMENTARI “ROLI I XHAMISE NE ZHVILLIMIN URBAN DHE SOCIAL TE QYTETEVE SHQIPTARE”