Shqiperia

Berisha bën thirrje për revolucion

Menjëherë sapo mbaroi takimi në presidencë, Sali berisha ka reaguar me Menjëherë sapo mbaroi takimi në presidencë, Sali berisha ka reaguar me një status në Facebook. Deri më tani qëndrimi i ish kryeministrit ka qenë se PD-ja nuk duhet t’i bojkotojë zgjedhjet, Kjo u pa edhe mbrëmë në mbledhjen e grupit paralamentar ku Berisha ishte i heshtur. Por sot pasi u duk se sërish Rama i ka rrefuzuar kërkesat e PD duke theksuar Berisha është shfaqur më pranë skenarit të braktisjes së votimit duke bërë thirrje për ta rrëzuar Ramën që ai e krahason me Noriegën. “Ai per karrigen e tij do me çdo kusht t’iu rrembeje voten dhe te ardhmen tuaj. Revolucioni demokratik do ta hedhe Noriegen e Shqiperise ne vendin qe ai meriton”! thotë Berisha. status në Facebook. Deri më tani qëndrimi i ish kryeministrit ka qenë se PD-ja nuk duhet t’i bojkotojë zgjedhjet, Kjo u pa edhe mbrëmë në mbledhjen e grupit paralamentar ku Berisha ishte i heshtur. Por sot pasi u duk se sërish Rama i ka rrefuzuar kërkesat e PD duke theksuar Berisha është shfaqur më pranë skenarit të braktisjes së votimit duke bërë thirrje për ta rrëzuar Ramën që ai e krahason me Noriegën. “Ai per karrigen e tij do me çdo kusht t’iu rrembeje voten dhe te ardhmen tuaj. Revolucioni demokratik do ta hedhe Noriegen e Shqiperise ne vendin qe ai meriton”! thotë Berisha.