Bota

Bisedimet konstruktive të Hamasit dhe Egjiptit

Përfaqësuesi i lëvizjes së rezistencës islamike palestineze Hamas tha se kjo lëvizje ka arritur rezultate pozitive në takimet që ka pasur me funksionarët egjiptianë.

Mashir Mesri deputet i parlamentit të palestinez lidhur me takimin e Hamasit me delegacionin egjiptian të kryesuar nga Jahja Snuar tha se Hamasi është zotuar të zbatojë angazhimet dhe përgjegjësitë e tij për ruajtjen e marrëdhënieve vëllazërore dhe për të bashkëpunuar në përmirësimin e tyre në interes të përbashkët. Sipas tij autoritetet e Egjipti kanë premtuar që të heqin disa prej masave bllokuesve që i kanë vendosur popullit palestinez./ PT

OPINIONE