Rajoni

Biznesmenit kosovarë i konfiskohen 6 kilogram ar në shtetet arabe (FOTO)

Gjatë qëndrimit të fundit në shtetet arabe, biznesmenit të njohur kosovar Skender Pagarusha sot policia në aeroport i ka konfiskuar 6 kilogram ari.

Ndonëse nuk është hera e parë që biznesmenit të njohur i konfiskohet ari, ku muaj më parë e njejta gjë i ndodhi edhe në Kroaci por pas argumentimit të dokumentacionit atij i’u kthye mbrapa ari i konfiskuar.

Pasiqë kemi siguruar fotot nga rrjetet sociale ku shihet biznesmeni Pagarusha në aeroport bashkë me arin e konfiskuar, nuk dihet nëse policia atje i ka kthyer atij prap konfiskimin e mallit. Megjithatë, krahas udhëtimeve dhe bizneseve që ai po bën në disa vende të botës, Pagarusha njihet edhe si një nga humanistët më të mëdhej në Kosovë.