Uncategorized

Bregu Perëndimor – Ushtarët izraelit arrestojnë 14 palestinezë

Ushtarët izraelitë në Bregun e pushtuar Perëndimor kanë arrestuar 14 palestinezë.

Në njoftimin e ushtrisë izraelite thuhet se palestinezët janë arrestuar në operacionet e mbrëmshme nën akuzën se kanë marrë pjesë në “aktivitete terroriste”.

Forcat izraelite shpesh herë kryejnë bastisje në Bregun Perëndimor dhe Jerusalemin Lindor, ku nën akuza të ndryshme arrestojnë palestinezët.

OPINIONE

INTERVISTA