KategoriBota

Bota Kultura

Manastiri që ndalon hyrjen e grave

 Manastiri 1.500-vjeçar Mar Saba në afërsi të Betlehemit në Palestinë, sot e kësaj dite ruan shumë tradita të veçanta për këtë manastir. Në kuadër të...

Bota

Erdogan sulmon përsëri perëndimin

Rexhep Taip Erdogan, president I Turqisë edhe një herë ka sulmuar Amerikën dhe Evropën duke i akuzuar ata se mbështesin terrorizmin. Preisdenti...