KategoriBota

Bota

Prapavija energjetike e luftës në Siri

Lufta në Siri duhej të ishte vetëm një fitore në copëtimin e Lindjes së Afërt dhe përmbajtjen e Iranit, shtetit i cili është i përcaktuar si qëllim...

Bota

NATO e papërgatitur nëse Rusia sulmon

NATO-ja nuk do të jetë e aftë për t’i rezistuar sulmit potencial të Rusisë në krahun e tij lindor, thuhet në një raport të brendshëm të cituar nga...