KategoriBota

Bota

Sulmohet prokuroria e Stambollit

Elementë të armatosur e të panjohur kanë sulmuar prokurorinë e Stambollit dhe kanë shtënë me armë zjarri ndaj disa personave që ishin në gjykim...

Bota

Peniani: Amerika po luan me zjarrin

Në përgjigje të manovrave të përbashkëta Uashington-Seul, Koreja e Veriut e interpretoi Gadishullin Korean në një depo bërthamore të municionit dhe...