KategoriBota

Bota

Ndërmjetësimi i pafrytshëm

Vizita njëditore e zyrtarëve më të lartë civilë dhe ushtarakë të Pakistanit në Arabinë Saudite me qëllim të ndërmjetësimit midis Dohës dhe Riadit u...