KategoriBota

Bota

India anulon pasaportën e Zakir Naik

Qeveria e Indisë ka anuluar pasaportën e dijetarit indian Zakir Naik i cili njihet për fjalimet e tij kundër terrorizmit dhe dhunës, raporton Anadolu...

Bota

Rusia nikoqire e Panairit Avio-Kozmik

Në Sallonin e 13-të Avio-Kozmik Ndërkombëtar MAKS-2017, i cili para disa ditëve filloi në kryeqendrën ruse, Moskë, u prezantua edhe sistemi mbrojtës...