KategoriBota

Bota

Rrugëtimi i Nadezhdës drejt Islamit

Nadezhda Ariphova ishte një inxhiniere e suksesshme në një ndër fabrikat më të mëdha të Rusisë për prodhimin e letrës. Fabrika ku ajo punonte...

Bota

Hezbullahu: SHBA-ja e krijoi ISIS-in

Sekretari i Përgjithshëm i Lëvizjes Libaneze të Rezistencës ‘Hizbullah tha se SHBA-ja e krijoi Daeshin dhe u dha shteteve rajonale dritën e gjelbër...

Bota

Xhamia kushtuar Mariesë së Bekuar

Gjest i rëndësishëm tolerance dhe hap pozitiv afrimi me të krishterët, që tregon se liderët muslimanë interesohen për hapje e dialog. Këtë nënvizon...