KategoriBota

Bota

Takimi i fshehtë Trump-Putin

Në kuadër të samitit të grupit G-20, presidentët e Rusisë dhe të Amerikës kanë mbajtur një takim të fshehtë dhe pa praninë e gazetarëve. Ditën e...